Sådan sender du et delt album på iPhone

Sidste opdatering: 04/02/2024

Hej hej Tecnobits! 🚀‍ Klar til at⁣ dele dine episke minder‌ med et delt album på iPhone?⁣ 👀 Nå, her viser vi dig, hvordan du gør det! 🔥 #FunTechnology

1. Hvordan får jeg adgang til funktionen delt album på min iPhone?

Følg disse trin for at få adgang til funktionen delt album på din iPhone:

  1. Åbn Photos⁤-appen på din iPhone.
  2. Vælg det album, du vil dele.
  3. Tryk på deleknappen i nederste venstre hjørne.
  4. Vælg "Del album" fra rullemenuen.

2. Hvordan kan jeg tilføje billeder til et delt album på min iPhone?

Følg disse trin for at tilføje billeder til et delt album på din iPhone:

  1. Åbn det delte album i appen Fotos.
  2. Tryk på "Tilføj ⁣fotos" i øverste højre hjørne.
  3. Vælg de billeder, du vil tilføje, og tryk på "Udført".

3. Kan jeg invitere venner til at se mit delte album på iPhone?

Ja, du kan invitere venner til at se dit delte album på iPhone.

  1. Åbn det delte album i appen Fotos.
  2. Tryk på "Personer" i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på "Inviter mere", og vælg de kontakter, du vil invitere.
Eksklusivt indhold - Klik her  Sådan laver du et billede i Minecraft

4. Hvordan kan jeg slette billeder fra et delt album på min iPhone?

Hvis du vil slette billeder fra et delt album på din iPhone, skal du følge disse trin:

  1. Åbn det delte album i appen Fotos.
  2. Vælg de billeder, du vil slette.
  3. Tryk på papirkurven i nederste højre hjørne, og bekræft sletningen.

5. Kan jeg ændre navnet på et delt album på min iPhone?

Hvis du vil ændre navnet på et delt album på din iPhone, skal du følge disse trin:

  1. Åbn det delte album i appen Fotos.
  2. Tryk på "Personer" i øverste højre hjørne.
  3. Tryk på "Navn", og skriv det nye albumnavn.

6.⁢ Hvordan kan jeg afslutte et delt album på min iPhone?

Hvis du vil stoppe med at være en del af et delt album på din iPhone, skal du følge disse trin:

  1. Åbn det delte album i appen Fotos.
  2. Rul ned og tryk på ⁤»Stop deling».
  3. Bekræft, at du vil forlade det delte album.
Eksklusivt indhold - Klik her  Sådan sletter du Google-kontohistorik

7. Kan jeg kommentere billeder i et delt album på min iPhone?

Ja, du kan kommentere billeder i et delt album på din iPhone.

  1. Åbn det delte album i appen Fotos.
  2. Tryk på det billede, du vil skrive en kommentar til.
  3. Tryk på "Tilføj en kommentar", og skriv din besked.

8. Hvordan kan jeg slå notifikationer fra for et delt album på min iPhone?

Hvis du vil ⁤deaktivere notifikationer for⁤ et delt album på din iPhone,⁢ skal du følge disse trin:

  1. Åbn det delte ⁤album i appen Fotos.
  2. Tryk på "Personer" i øverste højre hjørne.
  3. Rul ned og tryk på "Indstillinger".
  4. Slå notifikationsfunktionen fra.

9. Kan jeg føje en video til et delt album på min ‌iPhone?

Ja, du kan tilføje⁢ videoer til et delt album på din iPhone.

  1. Åbn det delte album i appen Fotos.
  2. Tryk på ‍»Tilføj billeder» i øverste højre hjørne.
  3. Vælg den video, du vil tilføje, og tryk på "Udført".

10. Hvordan kan jeg slette et delt album på min iPhone?

Hvis du vil slette et delt album på din iPhone, skal du følge disse trin:

  1. Åbn albummet ⁤delt i ‌Fotos-appen.
  2. Tryk på "Personer" i øverste højre hjørne.
  3. Rul ned og tryk på ⁢»Slet album».
  4. Bekræft, at du vil slette det delte album.
Eksklusivt indhold - Klik her  Sådan får du Siri til at annoncere tekstbeskeder

Indtil næste gang! Tecnobits! Glem ikke at sende et delt album på iPhone for at dele de specielle øjeblikke med dine venner og familie. Vi ses snart!