Cum poți bloca sau șterge prietenii pe Roblox?

Ultima actualizare: 18/10/2023

Bun venit la articolul nostru intitulat Cum poți bloca sau șterge prieteni în Roblox? Dacă sunteți pe Roblox și doriți să evitați interacțiunea cu anumiți utilizatori sau doriți doar să eliminați pe cineva din lista de prieteni, sunteți în locul potrivit. În acest articol, vă vom arăta într-un mod simplu și direct cum să blocați sau să ștergeți prietenii de pe Roblox, astfel încât să puteți avea control deplin asupra conexiunilor pe această platformă de jocuri. Citiți mai departe pentru toate detaliile!

Pas cu pas ➡️ Cum poți bloca sau șterge prietenii în Roblox?

Cum poți bloca sau șterge prieteni în Roblox?

Dacă cauți o modalitate de a bloca sau elimina prietenii pe Roblox, ești în locul potrivit. În acest articol vă vom explica pas cu pas cum să o faceți într-un mod simplu. Urmați următorii pași:

  • Pasul 1: Conectați-vă la contul dvs. Roblox.
  • Pasul 2: Accesați secțiunea „Prieteni” din partea de sus a ecranului.
  • Pasul 3: Faceți clic pe fila „Prieteni”.
  • Pasul 4: O lista de prietenii tăi. Găsiți prietenul pe care doriți să-l blocați sau să-l ștergeți și selectați-i numele.
  • Pasul 5: După ce ați selectat prietenul, veți vedea o opțiune care spune „Blocați utilizatorul” sau „Ștergeți prietenul”.
  • Pasul 6: Dacă doriți să blocați prietenul, faceți clic pe „Blocați utilizator”. Acest lucru va împiedica utilizatorul să poată comunica cu tine, să se alăture jocurilor tale și să-ți trimită invitații.
  • Pasul 7: ⁢ Dacă preferați să eliminați complet prietenul, faceți clic pe „Eliminați prieten”.‌ Această opțiune va elimina utilizatorul din lista de prieteni ‌și nu vă va putea adăuga din nou ca prieten fără consimțământul dumneavoastră.
Conținut exclusiv - Faceți clic aici  Soluții rapide pentru problemele de încărcare a jocurilor pe PS5

Amintiți-vă că blocarea sau ‌neprietenirea⁣ este o decizie personală și ar trebui să o faceți dacă simțiți că ceea ce este necesar. Dacă vă răzgândiți în viitor, puteți oricând să deblocați sau să adăugați din nou prietenilor tăi pe Roblox. Distrează-te și bucură-te de experiența ta Roblox!

Întrebări și răspunsuri

1. Cum să blochezi un prieten pe Roblox?

- Conectați-vă la contul dvs. Roblox.
– Accesați profilul prietenului pe care doriți să-l blocați.
– Faceți clic pe pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus.
– Selectați⁤ „Blocați utilizator” din meniul derulant.
– ‌Confirmați alegerea în fereastra pop-up.

2. Ce se întâmplă când blochezi un prieten pe Roblox?

– Când blocați un prieten pe Roblox, apar următoarele acțiuni:
– Nu veți primi mesaje, solicitări de prietenie sau invitații de la utilizatorul blocat.
⁣ – Persoana blocată nu va mai putea vedea activitățile tale sau detaliile jocului.
– Nu vor fi afișate notificări de activitate legate de utilizatorul blocat.

3. Cum să deblochezi un prieten în Roblox?

-⁣ Deschide⁢ pagina de setări de confidențialitate de pe site-ul ‌Roblox.
– Derulați în jos până când găsiți secțiunea „Utilizatori blocați”.
– Faceți clic pe „Deblocați” lângă numele prietenului pe care doriți să-l deblocați.
– Confirmați alegerea în fereastra pop-up.

Conținut exclusiv - Faceți clic aici  Unde găsești personajele aproape goale din Deathloop

4. Cum să eliminați un prieten din Roblox?

- Conectați-vă la contul dvs. Roblox.
– Accesați profilul prietenului pe care doriți să-l ștergeți.
– Faceți clic pe butonul „Eliminați din prieteni” de sub dvs fotografie de profil.
– Confirmați alegerea în fereastra pop-up.

5. Pot recupera un prieten șters pe Roblox?

– Nu poate fi recuperat unui prieten șters pe Roblox.‌ După ce ștergeți un prieten, va trebui să trimiteți o nouă cerere de prietenie dacă doriți să restabiliți conexiunea.

6. Cum pot evita să primesc solicitări de prietenie pe Roblox?

– Accesați pagina de setări de confidențialitate pe web de pe Roblox.
– Derulați în jos până când găsiți secțiunea „Confidențialitatea altor utilizatori”.
– Bifați caseta „Nu primiți” solicitări de prietenie” pentru a evita să primiți cereri de prietenie de la alți utilizatori pe Roblox.

7. Cum să ștergeți mesajele de la un prieten în Roblox?

- Conectați-vă la contul dvs. Roblox.
– Accesați secțiunea „Mesaje” din meniul principal.
-⁣ Faceți clic pe mesajul prietenului ale cărui mesaje doriți să le ștergeți.
– În dreapta sus de pe ecran, faceți clic⁢ pe „Ștergeți mesajele”.
– Confirmați alegerea în fereastra pop-up.

Conținut exclusiv - Faceți clic aici  Ce noi abilități pot fi dobândite în Garena RoV?

8. Cum pot împiedica un prieten să-mi trimită mesaje pe Roblox?

– Accesați pagina de setări de confidențialitate de pe site-ul Roblox.
– Derulați în jos până când găsiți secțiunea „Confidențialitatea altor utilizatori”.
– Bifați caseta „Blocați mesajele directe” pentru a împiedica un prieten să vă trimită mesaje private pe Roblox.

9. Ce se întâmplă dacă șterg un prieten de pe Roblox?

– La ștergere unui prieten de pe Roblox, ⁤ au loc următoarele acțiuni:
⁤ ⁤- Utilizatorul șters nu va mai apărea în lista ta de prieteni.
– Nu veți primi notificări sau mesaje de la acel prieten.
‍- ‍Persoana eliminată nu va mai putea să se alăture jocurilor tale sau să-ți vadă activitatea în joc.

10. Cum opresc un prieten să-mi vadă activitatea pe Roblox?

– Accesați profilul prietenului de care doriți să vă ascundeți activitatea.
– Faceți clic pe pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus.
– Selectați „Ascundeți activitatea” din meniul derulant.
-‌ Confirmați alegerea în fereastra pop-up.